Czy ktoś wie jak i robił taką akcję? Chodzi mi o to jak ten znaczek pod napisem Octavia na tylnej klapie jest przymocowany. Czy tylko na klej, czy może są dziury w blasze?
Jak go ściągnąć tak, żeby śladu nie było po nim?
jest na kleju,napewno,bo jak mi klape malowali to pozniej zapomnieli mi przykleic w serwisie nowy i musialem tam wracac i widzialem jak koles przyklejal.a czym sciagnac to nie mam pojecia
W przypadku problemów z usunięciem resztek taśmy lub kleju pomaga kilkukrotne nasączenie zwykłą benzyną i po zmiękczeniu bardzo łatwo klej schodzi. Można to też stosować w przypadku zdejmowania kleju z usuwanych z nadwozia naklejek. Stosowałem wielokrotnie i działa.
pozdro.
A po co zciągaćie, czyżby innych znaczków nie kradli? Aha napis np: ELEGANCE też jest na taśmie samoprzylepnej, sam naklejałem chociaż mam SLX , ale ładniej wygląda po bokach elegance a z tyłu SLX TDI.Chociaż teraz bardziej się boję o kradzież :wink:
Ja chyba ściągnę i zostawie czystę klapę tak jest tajemniczo :wink:
Co do bocznego znaczka to miałem naklejkę 'drive' i szybko ją usunąłem. Osobiście to mi się nie podoba ta w Skodzie ta koncepcja naklejania znaczków na boku.
Ja chyba ściągnę i zostawie czystę klapę tak jest tajemniczo :wink:
Ja wlasnie dzisiaj zdjalem z tylnej klapy oznaczenie silnika i napis Octavia, a z bokow napis Ambiente. Uzylem do tego drewnianego patyczka do lodow, ktory troche spilowalem, bo byl za gruby. Resztki kleju potraktowalem benzyna ekstrakcyjna i starlem przy uzyciu szmatki.
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
hm... dlaczego nie podobają się wam znaczki? Czyżby kwestia gustu?
Nie chodzi o to, tylko o to, że mam wrażenie, że kolesie z tyłu zbytnio się emocjonują :lol: napisem na znaczku... Poza tym podaje on na tacy tajne informacje :roll: na temat silnika... lepiej jak mają potem niespodziankę :shock: 8)
Komentarz